Állatok Érdekesség Megható

„A legédesebb dolog, amit ma látni fogsz”, egy kutya odabújik a jegyzetelő lányhoz az osztályban

A TikTok-on közzétett videó vírusként terjed, mert egy kutya és egy lány közötti gyengéd pillanatot mutat be az iskolában, és sokan megköszönik a tanárnak, aki beengedte az állatot, hogy támogassa legjobb barátját.

A Galletita (angolul süti) névre keresztelt kutya azzal került a címlapokra, hogy pontosan megmutatta, miért is a kutya az ember legjobb barátja. Az együttérzés és szeretet jeléül Galletitáról felvételt készítettek, amint fejét egy kislány vállán pihenteti, miközben az tanítás közben jegyzetelt a füzetébe. A kisállat a kislány testéhez simult, és úgy tűnt, néhány másodpercre el is alszik.

Az imádnivaló jelenet, amelyet a „A legédesebb dolog, amit ma látni fogsz” feliratú klipben osztottak meg, szenzációt keltett az interneten, a kommentekben az emberek mind a kutyát, mind a tanár kedvességét dicsérték. „Ők a legszebb lények a Földön” – írta egy felhasználó. Valaki más úgy döntött, hogy kiemeli a tanár gesztusát: „A legkedvesebb az, hogy a tanár megengedte, hogy bevigye. Köszönet érte.”

A videót már több mint 5 millióan látták, és a felhasználó, aki eredetileg közzétette, azóta egy újabb klipet is készített, amely egy újabb pillanatot mutat be a kutya és a diák között. Miután valaki tréfásan azt mondta, hogy a kutya, olyan barátságos, hogy a lánynak minden feladatra megadta a választ, a felhasználó humorral válaszolt. „Miért árulsz el? Így fordultam hozzá, de csak egy választ adtam neki. Különben is, együtt tanulunk” – állt a videó feliratában.

Bónusz: a videót teljes egészében itt nézheted meg.

@27nancy02 #parati ♬ Acróstico (Solo Version) – Shakira

De nem csak a kutyák és a macskák képesek mély köteléket kialakítani velünk, hanem a halak is. Sőt, egy japán búvár a mély vizekben találta meg legjobb barátját, miután találkozott egy sérült ázsiai birkafejű ajakoshallal, és ápolta, hogy újra teljesen egészséges legyen. Egy videón látható, ahogy a búvár gyengéd csókot vált vízi társával, és ez bizonyítja, hogy a barátság nem ismer határokat.

via