Film

A „Reszkessetek, betörők! 3. – Kevin bosszúja” megmutatja a felnőtt Kevint és a Vizes banditák visszatérését

Több mint harminc évvel azután, hogy Macaulay Culkin legendásan alakította Kevin McCallistert, ahol karakterének a Central Parkban a galambos hölgy segítségével sikerült túljárnia az ügyetlen bűnözők, a Vizes banditák eszén, a rajongók most felfedezhetik, mi történne, ha a történet folytatódna.

Egy szenvedélyes filmrajongó és ügyes trailer-készítő vállalta a nagyszabású feladatot, hogy a Reszkessetek, betörők! rajongóit megkínálja egy kis betekintéssel abba, hogy milyen lehet egy 2024-es film az eredeti sztárszereplőkkel. Kreatív szerkesztési technikákat alkalmazva – például különböző tévéműsorokból és filmekből származó jeleneteket illesztett össze, manipulálta a látványt, és profi szinkronszínészeket hívott segítségül – valósította meg a felnőtt Kevin McCallisterről szóló elképzelését.

Az elképzelt történet ott kezdődik, ahol a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban befejeződött, amikor a szerencsétlen bűnözőket, Harry Lyme-ot (Joe Pesci) és Marv Merchants-ot (Daniel Stern) elfogják és börtönbe viszik a játékbolt kirablása után.

A film eredeti bemutatója óta több mint három évtized telt el, ami arra utal, hogy a gonosztevő páros, Harry és Marv már jelentős büntetést tölthetett le számos bűncselekményükért. Az eltelt évek alatt Kevin és testvérei felnőttek, és az egykor pajkos főszereplő már nem egy gyerek, aki a szünidőt betörők elleni védekezéssel tölti.

A nyugalom azonban szertefoszlik, amikor a Vizes Banditák kiszabadulnak a börtönből. A Kevinnek küldött nyugtalanító karácsonyi üdvözlőlapjuk, amelyet egy kép és a baljós üzenet díszít: „Visszatértünk kishaver”, újra felszítja a feszültséget. A paródia trailer folytatja Harry és Marv börtönből való szabadulásának bemutatását, megalapozva a potenciális káoszt.

Ebben az elképzelt forgatókönyvben Kevin szembeszáll a Vizes Banditákkal egy végső csatában, ami a média figyelmét is magára vonja, és végül bekerül a hírekbe. A Reszkessetek, betörők! rajongói lelkesen támogatták a trailert, annak paródia jellege ellenére. Sokan úgy fogalmaztak, hogy ez a fantáziadús történet potenciális inspirációként szolgálhat a hollywoodi írók számára, és azt sugallták, hogy ez lehetne az alapja a franchise régóta várt harmadik részének, amelyben az eredeti szereplők szerepelnek.

Nemrégiben Macaulay Culkin és Catherine O’Hara, akik a Reszkessetek, betörők!-ben Kevin és édesanyja szerepéről ismertek, 23 év után érzelmes találkozót tartottak, ami nosztalgikus emlékeket ébresztett az ikonikus film rajongóiban.

via