Érdekesség

Dakota Johnson meztelen ruhája megosztja az internetet, mivel egyesek szerint „közönséges”

Dakota Johnson merész ruhában tündökölt színésztársa, Sydney Sweeney oldalán, amikor a Madame Web premierjén álltak a reflektorfénybe Los Angelesben. És bár Dakota tagadhatatlanul gyönyörűen nézett ki, egyes kritikusok szerint a ruha túl provokatív, és megjegyzést tettek a testalkatára.

A 34 éves nő egy ezüstszínű, csillogó anyagból készült, hálós ruhában tündökölt, amely merészen mély dekoltázzsal rendelkezett. Alatta egy nude színű bodyt viselt, és a ruha szegélye alól diszkréten kilátszó, nyitott orrú fekete magassarkúval egészítette ki az összeállítást.

Don Johnson és Melanie Griffith utódja minimális kiegészítőket választott, és egy egyszerű, ezüst medállal díszített fehér nyaklánccal ékesítette magát. Barna fürtjei elegánsan középen elválasztva, könnyedén omlottak a válla fölé, a homlokát finoman keretező, kócos frufruval.

Johnson merész külseje letarolta az internetet, hiszen sok rajongó csodálta természetes szépségét.
Egy rajongó azt írta: „Dakota túl gyönyörű! Csodálatos ruha, de nem minden nőnek állna ilyen jól, mint Dakotának. Tökéletes teste és eleganciája van hozzá. Micsoda nő!”

Egy másik pedig kiemelte: „Igazából imádom ezt a megjelenést Dakotán, bár tudom, hogy sokan nem értenek majd egyet. Annyira vékony és elegáns, a teste képes egy ilyen feltárulkozó megjelenésre anélkül, hogy indokolatlan lenne”.

Bár A szürke ötven árnyalata színésznőjének megjelenése sok dicséretet kapott, mások túlságosan kihívónak tartották a ruhaválasztást ahhoz képest, amit általában visel. Egyikük így kommentálta: „Miért? Nem elegáns!” Egy másik pedig megjegyezte: „Nagy hiba ezt felvenni, bánni fogja ezt a döntést”.

Mivel a szűk ruha felfedte a sztár mesés testének körvonalait, és tökéletesen ölelte görbületeit, sokan megemlítették Dakota melleinek formáját. Egyvalaki így fejezte ki véleményét, megjegyezve: „34 éves létére eléggé lógnak”. Egy másik kommentelő pedig azt javasolta: „Ennek a csajnak melltartót kellene viselnie”.

Szerintünk Dakota Johnson teste lenyűgöző a ruhájában, magabiztossága és őszinte mosolya pedig még ellenállhatatlanabbá teszi őt. Egy másik színésznő, akinek legutóbbi vörös szőnyeges megjelenése nagy port kavart, az Nicole Kidman, mivel hát nélküli ruháját túlságosan feltárulkozónak ítélték egy 56 éves nőhöz képest.

via